Boztaş Evden Eve Nakliyat

Profesyonel Taşımacılık Hizmetleri

Asansör Kiralama

Günümüzde ev taşımak ve ya yüksek katlardan taşınmak neredeyse en zor konulardan biri oluyor. Özellikle eşyaların hasar almadan taşınması için özen ve yeni yöntemleri kullanmak gerekebiliyor.  Eski nakliyat hizmetlerine baktığımızda ise yüksek katlardan eşyaların aşağıya indirilmesinde ya da alt kattan yukarı katlara eşyaların taşınması merdivenler aracılığı ile yapılıyordu. Günümüzde bu tür taşımacılık hizmetini kullanmak hem zaman kayıplarına hem de eşyaların hasar alması gibi durumlara yol açacağı için asansörlü nakliyat hizmeti sunuluyor. Firmamız bu konuda sizlere yardımcı olmak adına asansörlü nakliyat hizmeti verdiği gibi asansör kiralama hizmeti de vererek yanınızda olmaya çalışıyor.

Eşyalarınız Asansörler İle Güvende!

Eşyalarınızın hasar almasını istemiyorsanız ve güvenilir bir firma ile çalışmak istiyorsanız bu konuda sizlere profesyonel anlamda hizmet verecek olan firmamız seçebilirsiniz. Eşyalarınızı taşımak için asansör kiralama hizmetimizden faydalanmak istediğinizde sizlere şu imkanları sunacağız:

  • Eşyalarınızın güvenli bir şekilde taşınması için yüksek katlara kadar çıkabilen asansör sistemlerimiz bulunmaktadır.
  • Asansörlerimiz son teknoloji ile üretilmiş ürünlerdir.
  • Asansörlerimiz ile indirme ve çıkarma çalışmaları özenli bir şekilde gerçekleştirilir ve sizlerde sorunsuz bir hizmet almanın ayrıcalıklarını yaşayabilirsiniz.
  • Asansörlerimiz inşaat halinde bulunan alanlarda da kullanılabilir.
  • Tadilat gören binalarda da asansörümüzle hizmet vermekteyiz.
  • Asansörden kaynaklanan sorunlarda bütün sorumluluk bize aittir.
  • Sadece eşyaların taşınmasında değil çatı onarımları sırasında eşya çıkarmada ve ya indirmede de asansör hizmetimizden faydalanabilirsiniz.

Bize Haber Vermeniz Yeterli!

Eşyalarınızı koruma altına alarak sorunsuz bir şekilde taşımak için asansör kiralama hizmetini seçmişseniz öncelikle bize asansörü kuracağımız mekanı anlatmanız gerekir. Asansörün kurulumuna uygun alan seçiminden sonra sizlere benzersiz bir hizmet vermeye başlayabiliriz. Ayrıca asansörün kaçıncı kata kadar hizmet vereceğinin de bilgisini verdiğiniz taktirde isteklerinize uygun asansör temin ederek sizlere hizmet vermek için yanınızda olacağız. Kısa sürede taşınırken aynı zamanda sorunsuz bir şekilde taşınmanın farkını görebilirsiniz. Firmamız profesyonel anlamda hizmet veren bir adres olduğu gibi uygun fiyat garantisi ile de sizlerin yanında olmaya devam edecektir. Sizde en iyi hizmet avantajını yakalamak ve eşyalarınızı güvenli ellere teslim etmek isterseniz bizi rayabilirsiniz.