Boztaş Evden Eve Nakliyat

Profesyonel Taşımacılık Hizmetleri

Parça Eşya Nakliyat

Nakliyat sektöründe verilen hizmetler arasında parça eşya nakliyat da yer almaktadır. Bu hizmetin alınacağı firmanın dikkatle seçilmesi gerekmektedir. Boztaş nakliyat firmamızın geniş, büyük ve yeni araçlarımız ile müşterilerimizin bu yönde olan ihtiyaçları için kaliteli hizmet vermekteyiz. Nakliyat sektörünün en tecrübeli firmalarından birisi olmamız ile müşteri memnuniyetini % 100 düzeyinde sağlıyoruz. Profesyonel ekibimiz nakliyatı yapılacak eşyalarınızın öncelikle paketleme ve ambalajlama işlemini yapmakta ve onların nakliyatı sırasında zarar görmemeleri sağlanmaktadır. Taşınma olayının oldukça masraflı bir durum olduğu göz önüne alındığında eşyaları bir aracı doldurmayacak miktarda olan, öğrenci evine eşya gönderecek kişiler, yazlığına eşya götürmesi gereken kişiler ve ofis eşyaları az olan kişiler bu hizmetten yararlanmaktadırlar.

Parça Eşya Nakliyatı Sigortalı Nakliyat Hizmeti ile Birlikte Veriyoruz

Ankara merkezli olan firmamız şehir içinde parça eşya nakliyat hizmeti vermenin yanında şehirler arası taşınması gereken kişilerinde daha uygun maliyet ile taşınabilmesini sağlamak için geniş araç filomuz ile hizmet vermektedir. Eşyaların nakliyatı sırasında güvende olmaları ve oluşabilecek hasarlar karşısında sıkıntıya düşmenizi önlemek adına sigortalı nakliyat hizmeti veriyoruz. Eşyalarınızı gerçek değerinden sigortalamak için ücretsiz ekspertiz hizmeti veriyoruz. Aynı araca iki ayrı kişinin eşyalarının yüklenmesi acaba karışırları mı sorusunu aklına getirebilir bunun olmaması için profesyonel bir ekip ile hizmet veriyor ve sizlerinde araçların başında olarak onların ayrı bölümler halinde istiflendiğine şahit olarak içlerinizin rahat etmesini sağlıyoruz.

Kaliteli Malzeme ile Paketleme ve Ambalajlama Yapmaktayız

Taşınma sırasında eşyaların korunması için paketleme ve ambalajlama mutlaka bu konuda tecrübeli kişiler tarafından özel teknikler ve kaliteli malzeme ile yapılmalıdır. Boztaş nakliyat olarak asla sıradan kişileri bünyemizde bulundurmuyor işini severek yapan kişiler arasından seçiyor ve onlara düzenli eğitimler vererek ekibimizin işini profesyonel olarak yapmasını sağlıyoruz. Kırılacak ve elektronik eşyaların ekstra koruma altına alınmasını sağlamak için ambalajlama ve paketleme sonrasında içleri köpüklü özel kutulara koyuyoruz. Yıllardır müşterilerimizin memnun olmasını sağlayan bir firma olarak büyümeye ve müşteri sayımızı arttırmaya da devam etmekteyiz.