Boztaş Evden Eve Nakliyat

Profesyonel Taşımacılık Hizmetleri

Asansörlü Taşımacılık

Nakliyat sektöründe gelişen teknolojiden faydalanmakta Boztaş nakliyat firmamız %100 müşteri memnuniyeti sağlamaktadır. Zaten sıkıntı veren taşınma sürecinin en kısa sürede tamamlanması için profesyonel ekibimiz ile hizmet vermekteyiz. Geniş kadromuz sizlerin en uygun olduğunuz zaman da taşınabilmeniz için kesintisiz olarak yılın her günü hizmet vermekteyiz. Taşınma sürecini hızlandırmak için asansörlü nakliyat hizmeti vermekteyiz. Firmamıza ait olan son teknoloji asansörler çok yüksek katlarda oturan kişilerin de kolayca taşınabilmelerini sağlamaktadır. Asansörlerimiz ile eşyalarınız bu yüksek katlardan indirilirken güvende olmakta ve kesinlikle zarar görmemektedir. Düzenli olarak bakımları yapılan asansörlerimiz binanızın önüne getirildiğinde kurulumu yapıldıktan sonra gerekli testler yapılmakta ondan sonra eşyalarınızın taşınması başlatılmaktadır.

Sigortalı Nakliyat Eşyalarınızın Güvenliği İçin Gerekli

Boztaş nakliyat olarak müşterilerimizin eşyalarının korunması için maksimum düzeyde önlem alıyor özel teknikler ile ambalajlama ve paketleme işlemini TSE standardında olan kaliteli ambalaj malzemeleri ile yapıyoruz. Bu şekilde onları koruma altına alıyor ama bununla yetinmeyerek ayrıca sigortalı nakliyat hizmeti veriyoruz. Sigortalı nakliyatı eşyalarınızın gerçek değerinden yaparak herhangi bir hasar durumunda zararınızın tam olarak karşılanmasını sağlıyoruz. Müşterilerine kaliteden ödün vermeden hizmet veren bir firma olarak ücretsiz ekspertiz hizmeti veriyoruz. Bu şekilde eşyalarınızın yerinde görülmekte gerçek değeri tespit edilmesinin yanında taşınma sırasında ilave maliyetler çıkmasının önüne geçilmektedir.

Özel Yöntemler ile Paketleme ve Ambalajlama Yapıyoruz

Taşınması gereken kişiler için en önemli sorun olarak taşınma sırasında eşyaların zarar görme ihtimali bulunmaktadır. Bunun olmaması için Boztaş nakliyat olarak profesyonel bir ekip ile hizmet veriyor ve müşterilerimizin eşyalarının paketleme ve ambalajlama işlemini yapmak için özel yöntemler kullanmanın yanında kaliteli malzeme kullanıyoruz. Geniş bir kadro ile evinize ya da ofisinize gelerek planlı bir şekilde çalışıyor. Bir yandan mobilyalarınızın sökülmesi işlemini yaparken bir yandan da kırılma ihtimali olan eşyalarınızı ambalajladıktan sonra içleri köpüklü özel kutulara koyuyoruz. Ankara merkezli firmamız bütün ilçelere hizmet vermenin yanında şehir dışına taşınmanız gerektiğinde de güvenilir bir firma olması ile hizmet vermektedir.